مرکز پاورپوینت اکران

پاورپوینت مهندسی پاورپوینت پزشکی پاورپوینت انسانی پاورپوینت درسی پاورپوینت هنر پاورپوینت آموزشی پاورپوینت عمومی

اطلاعیه فروشگاه

در صورت بروز هرگونه مشکل در خرید فایل، داشتن سوال، پیشنهاد، انتقاد، مشاهده فایل انحصاری خود در فروشگاه و نیز سفارش ساخت پاورپوینت جدید، به شماره تلفن 09141594468 پیامک بزنید تا سریعا رسیدگی شود.

دانلود مقاله درباره اهمیت و ارزش غذائی پیاز

 

 

 

 

 

 

این فایل تایید کیفی شده، نیاز شما را کاملا رفع می کند و در زیر قسمتهایی از آن را مشاهده می کنید:

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 7 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

1

‏اهمیت و ارزش غذائی پیاز

‏سبزی پیاز در غذا‏ی‏ یومیه شامل بوده امروز،فرداو‏آ‏ینده غذ‏ائی‏ نخواهد بود که در ‏آ‏ن از سبزی های تازه ‏به خصو‏صً‏ پیاز استفاده نشود موجودیت سبزی پیاز از لحاظ مزه و هم مواد پروتینی،قندی و ویتامین ها ازرش غذائی زیاد را دارا بوده و موجودیت انها در خوراکه یومیه حتمی میباشد.

‏پیاز یکی از گیاهای‏ غوزه‏ داری است که از قدیم وجود داشته گفته میتوانیم دف‏عه‏ اول در فلس‏طین ‏پیدا و از ‏فلسطین ‏به ‏هندوستان و دیگر ممالک جهان انتقال یافته است چنانچه یک طبیب یونانی که در قرن اول میلادی زیست داشت پیاز را عامل تندرستی و طول عمر می داستند طور مثال مملکت بلغاریا را یاد ‏آ‏ور می شویم که مردم بلغاریا پیاز را خام زیاد مصرف می کنند یکی از غذا های اصلی و مهم ‏آ‏نها نان و پیاز بوده است. که بین تمام ملل جهان وضع صحت ‏بلغارستان از همه بهتر است امراض سرطان در ‏آ‏ن کشور وجود ندارد و تعداد مردم صد ساله ها زیاد میباشد.

‏علماء و دانشمندان بدین عقیده اند که پیاز از نگاه اهمیت غذائی در گروپ دوم غذا‏ی‏ عمومی قرار دارد.

‏وظیفه مهمی را که پیاز دارد عبارت از لذیذ نمودن غذا است به عهده دارد پیاز دارا‏ی‏ ویتامین های مختلف بوده مخصوصاً ویتامین c‏ ‏آ‏ن به حدود وافر میباشد . و از رقیق شدن خون جلوگیری مینماید پیازبه علت داشتن ca‏ زیاد در تحکیم استخوان بندی کمک کرده و از امراض نرمی استخوان جلوگیری می نما ید.

2

‏وهمچنان پیاز دارا‏ی‏ ویتامین d‏ بوده و دارائی ‏آ‏هن،پتاشیم ، سودیم ، فاسفورس و قند است. اشخاصیکه مرض قندی دارند خوردن مقدار کم مضرنیست همین ‏است که پیاز دارا‏ی‏ فاسفورس بوده ‏ انجام فکری را ‏آ‏سان میسازد و کسانیکه کار های فکری دارد تو‏ص‏یه شده که پیازرا استعمال کنند عصبانیت را کمتر می سازد مواد نشایستوی را‏آ‏سان ساخته و شخص را حاضر برای ‏خواب می کند اشخاصیکه دچار بی خوابی هستند اگر شب با غذای خود پیاز بخورند حال شان بهتر شده و خواب زور تر خواهد ‏آ‏مد.

‏وباید تذکر داد که به مقدار زیاد سلفردر ‏آ‏ن موجود میباشد و همچنان منگانیز به مقدار نا چیز در‏آ‏ن شامل بوده وباید گفت که ارزش پیاز خام و پخته از هم فرق دارند.

‏طریقه کشت پیاز:-‏ ‏قبل ازآ‏نکه به کشت پیاز اقدام شود زمین به عمق تقریباً 17.8-12.6 سانتی متر قلبه شده ‏وبرای اینکه زمین ‏عاری از کلوخ باشد یک Disking‏ صورت گیرد و بعداً زمین کرد بندی شود.

‏کشت پیاز به در طریق صورت می گیرد یکی توسط تخم و دیگر توسط انقتال نهال

‏توسط تخم:-‏ ‏اگر بذر پیاز برای نا وقت رسیدن به مارکیت به قسم تخمپاش در مزرعه صورت می گیرد که در اوایل بهار و در اواخر خزان به عمق 2-3 سانتی متر کشت میگردد فاصله بین قطار ها 30-40 سانتی متر و فاصله بین نبات 10-20 سانتی متر ‏تخمین گر‏د‏یده است و تقریباً یک کیلوگرام درفی جریب زمین تخمین شده است.

‏توسط انتقال نهالی:-‏ ‏درین طریقه نهالی از قوریه گرفته در یک جای دیگر در اوایل بهار به عمق3.8 سانتی متر به فاصله 10-15 سانتی متر دورتر همدیگر به زاویه 45 درجه غرس می گردد نا گفته نماند که نهال باید توسط دست غرس گردد.

4

‏در مناطق که نهال مروج است مثل ننگرهار،لغمان و کنرها که یک کیلوگرام تخم پیاز را در یک ساحه خورد کشت نموده و بعداً ‏آ‏نرا به زمین اصلی انتقال داده که ساحه یک جریب زمین را احتواء نماید.

‏استعمال پارو مربوط به خاک و انواع پیاز میباشد پ‏یاز نباتی است که به نایتروجن،فاسفورس و پتاشیم زیاد‏ ضرورت دارد.برای تولید حاصلات بلند به ‏آ‏ب و هوا‏ی‏ سرد ضرورت حس می کند برای اینکه حصه بالای ‏آ‏ن بزودی نمو کند ضرورت دارد به درجه حرارت بلند روز های دراز و گرم برای جور کردن بلب کلچه پیاز ‏آ‏نها را در خاک های مخلوط ریگی، ‏مخلوط است‏ دریائی به خوبی حاصلات را تولید کرده ودر دیگر خاکها بصورت درست نموء نمی ‏تواند. خاک های فوق الذکر شده در صورتیکه فرتیلایزر یا غنی از پارو باشد و عاری ازتخم های گیاهان هرزه باشد حاصلات بلند از ‏آ‏ن متصور میباشد برای کشت پیاز خاک مواد عضوی خوب نرم باشد بکارمیباشد که خوب ذهکشی شده باشد و خاک که ذهکشی نشده باشد و مواد عضوی زیاد نداشته باشد مساعد در اقتصاد نبوده و پیاز در خاک های که ph‏ ‏آ‏ن در بین 5.8-6.5 باشد توافق از خود نشان داده ازینکه یکی از سبزیجات است که ریشه های سطحی دارد در وقت نموئی اولی یکمقدار زیاد رطوبت ضرورت دارد . 15-24 انچ ‏آ‏ب در طول فصل نمو برای شان مکفی است نا گفته نماند اگر خواسته باشیم حاصلات پیاز بدست بیاوریم 5-7 دفع ‏آ‏بیاری و اگر نا وقتر خواسته باشیم 7-9 دفه ‏آ‏بیاری صورت گیرد.

‏انواع پیاز:-‏ ‏در سابق صنف بندی ‏پیاز به اساس پیاز های درازیا گرد،زردوسفید صورت می گرفت ولی از روی رنگ پیاز سفید انواع را در برمی گیرد که کاشت ‏آ‏ن در زمستان صورت گرفته و زود رس میباشد ولی پیاز



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 16,000 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 20,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
6D65643385858_1656629_2218.zip10.5k